?>

Bursa ULUTEK'te firmalar 'Teknoloji Sahnesi'ne çıktı

Bursa'da ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi firmaları, ‘Teknoloji Sahnesi’ buluşmalarında deneyimlerini paylaşmaya başladı. Organizasyon ile yeni işbirlikleri hedefleniyor.

EKONOMİ - 4 yıl önce

BURSA (İGFA) - Teknopark’taki firmaların aralarındaki etkileşimin artması ve işbirliği ortamının oluşması için başlatılan ‘Teknoloji Sahnesi’ adlı buluşmaların ilkine katılım yoğun oldu. ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Karagöz, buluşmalarla deneyimlerin paylaşılıp işbirliği imkânlarının oluşturulmasını hedeflediklerini söyledi.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAKLAR

ULUTEK Teknoloji Sahnesi etkinliklerinin iki haftada bir bölgedeki firmalar ve iş dünyasından davetli konuşmacılar ile sürdürüleceğini açıklayan ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Karagöz, kendilerini tanıtıp sunum yapmak isteyen ve diğer firmalara katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz firmalara öncelik vereceklerini söyledi. 

78 ÜLKEDE MÜŞTERİLERİ VAR

ULUTEK tarafından düzenlenen buluşmaların bölgedeki firmalara katkı sağlayacağını söyleyen TradeAtlas kurucusu Ali Emek, dünya genelinde gerçekleşen ithalat ve ihracatın resmi verileri üzerinden ticari veri araştırması sunan yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olduklarını belirterek, "Ticaret Bakanlığı tarafından akrediteyiz ve aynı zamanda Teknopark bünyesinde teknolojik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İthalatçı ve ihracatçı arama motoru, online fuar, online ticari heyet, online firma eşleştirme ve özel raporları gibi hizmetler sunuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ofise gidemediğinizde bile TradeAtlas, dünya ithalatının yüzde 70’ini ekranlarınıza getirebiliyor. 78 ülkede müşterilerimiz ve 15 ülkedeki temsilcilerimizle hızla büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

2021-03-17 12:06 - GÜNDEM

Bakan Koca: Bazı kayıplar da zafer çok yakınken verilir

2021-03-21 17:57 - GÜNDEM

Merkez Bankası Başkanı değişti!

2021-03-20 02:25 - EKONOMİ

Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı

2021-03-20 02:13 - GÜNDEM

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu serbest bırakıldı

2021-03-21 13:40 - GÜNDEM

Yurtta hava durumu

2021-03-18 08:58 - GÜNDEM

Kocaeli'de Gebzeli EYT'lilerden açıklama

2021-03-16 16:02 - GÜNDEM

Siirt çevre yolunda korkutucu kaza

2021-03-17 13:48 - ASAYİŞ

Siirt'te uyuşturucu operasyonu

2021-03-17 12:50 - ASAYİŞ

Endişelendiren vaka artışı devam ediyor!

2021-03-17 21:19 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Şanlıurfa’da Mart Ayında Elektrik Tüketimi Son 3 Yılın En Yüksek Seviyesine Ulaştı…  

09:37 - EKONOMİ

Dicle Elektrik’ten Kadın İstihdamına Katkı: 12 Yılda Kadın Çalışan Sayısı Yüzde 563 Oranında Arttı

10:50 - EKONOMİ

TEDB Siirt Temsilcisi Ömer Faruk Sevgi, İmar Sorunlarını Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya'ya Aktardı

11:22 - EKONOMİ

Siirt'e Yeni Spor ve Gençlik Yatırımları Geliyor

09:54 - EKONOMİ

Siirt'te Ekmek Fiyatlarına Yüzde 25 Zam

16:22 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK