?>

Enerji Bakanı'ndan Başkan Büyükkılıç'a övgü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Belediyelerde Yenilebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları' toplantısında Türkiye'ye örnek olacak çalışmalardan bahsederken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de Büyükkılıç'ın çalışmalarını örnek gösterdi.

GÜNDEM - 4 yıl önce

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde ‘Belediyelerde Yenilebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları' toplantısı video konferans yöntemiyle yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez başkanlığında yapılan toplantıya Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Enerji Kentler Birliği Başkanı Osman Zolan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer ilgililer katıldı.

11-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla, belediyelerde yenilebilir ve akıllı enerji uygulamalarının konuşulduğu toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç önemli açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, İller Bankası ve TEDAŞ'ın belediyeleri enerji alanında daha fazla destek vermesi gerektiğinin altını çizerek, yazılım konusunda da gerekli iş birliğinin yapılmasını, bu konuda EPDK'nın devreye girmesinin doğru olacağını dile getirdi.Yenilenebilir enerjiye destek ve enerji üretme konusunda yine önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Büyükkılıç, 'Katı atıklar ile arıtma ile ilgili enerji üretimi söz konusu, besi yerimiz ile ilgili ayın 26'sında ihaleye çıkıyoruz, yenilenebilir enerjiye de destek olma bağlamında önemli bir projeyi de hayata geçireceğiz' belirtti.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın konuşmasında bahsettiği Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin uyguladığı İSO 50001 enerji yönetim belgesini örnek gösterdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Stjepan Tomas: 'Bu kadar hata yaparsanız Beşiktaş cezayı keser'

2021-01-06 22:19 - SPOR

Süper Lig'de 18. hafta hakemleri açıklandı

2021-01-07 11:54 - SPOR

Vida'nın Mandzukic hayali gerçek oluyor

2021-01-07 09:54 - SPOR

2020 yılının teknoloji alışverişi tercihleri açıklandı

2021-01-07 11:18 - TEKNOLOJİ

YouTube Müzik beklenen özelliğe kavuşuyor

2021-01-07 15:35 - TEKNOLOJİ

Excalibur ‘dan 2021 yılında çıkacak oyunlar listesi

2021-01-07 15:41 - TEKNOLOJİ

Beşiktaş Aygaz'a TEMSA'dan otobüs

2021-01-08 13:35 - SPOR

Türksat 5A, 8 Ocak'ta uzaya fırlatılacak

2021-01-07 10:46 - TEKNOLOJİ

WhatsApp'tan tepki çeken karar! Verilerini paylaşmayana yasak geliyor...

2021-01-07 13:53 - TEKNOLOJİ

Türksat 5A'dan ilk sinyal alındı

2021-01-08 07:45 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı

10:48 - TEKNOLOJİ

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM

Siirt'te Yavru Ayı ve Yaralı Kızıl Şahin Kurtarıldı

09:56 - YAŞAM

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM