?>

Fethiye'de bebeği için saçlarını bağışladı

Fethiye'de yaşayan Nurcan Türkoğlu Çiçek, Kansersiz Yaşam Derneği'nin başlattığı 'Saçım Saçın Olsun' kampanyasına destek amacıyla, uzattığı saçlarını lösemi hastalarına peruk yapılmak üzere bağışladı.

YAŞAM - 4 yıl önce

Onur ÇADIR (FRT TV)Kanser hastalarının tanı ve tedavi sırasında yaşadığı psikolojik tahribatı azaltmayı hedeflemek amacıyla başlatılan 'Saçım Saçın Olsun' kampanyasına, Muğla'nın Fethiye ilçesinden destek geldi. Yeni doğum yapan Nurcan Türkoğlu Çiçek, bebeği için bağışta bulunmak istediğini; eşinin de desteği ile saçlarını bağışlamaya karar verdiğini söyledi.

Sevil Kuaför'de gerçekleşen bağışta, Kuaför Aytekin Demirtaş saç kesimini yaptı. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini isteyen Nurcan Türkoğlu Çiçek, 'Uzun yıllardır uzun saçlı biri olarak çok değişik hissediyorum ama çok mutluyum. Herkesin kesinlikle yapabileceği bir bağış' dedi. Bebeğinin 40. gününü doldurduğunda bağış yapmaya karar verdiğini anlatan Çiçek, "Sağ olsun Sevil Hanım'da bu konuda bize destek oldu. Uzun yıllardır uzun saçlı biri olarak çok değişik hissediyorum ama çok mutluyum. Herkesin kesinlikle yapabileceği bir bağış. Ben bir anne olarak yaptım. Herkesin kampanyaya destek vermesini isterim' dedi.

Fethiye'de bu kampanya için ilk kesimi olduğunu ifade eden kuaför Aytekin Demirtaş ise, bu kampanyaya karşı herkesin duyarlı olmasını istedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Pervari'de COVID-19 vakası kalmadı!

2021-01-26 15:24 - SAĞLIK

Beşiktaş 2-1 Göztepe

2021-01-24 21:01 - SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Malatya'da gol sesi çıkmadı

2021-01-29 19:02 - SPOR

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

Battalgazi Belediyesi'nden Göztepe'ye kreş

2021-01-28 09:21 - GÜNDEM

Cinsiyet değiştiren oyuncu, eşinden ayrılıyor

2021-01-27 17:36 - MAGAZİN

Siirt'te elektrikli tandır fırınlarına talep çoğaldı

2021-01-28 12:37 - GÜNDEM

Yozgat Çekerek Irmağı'nda rafting başlıyor

2021-01-29 10:09 - SPOR

İlgili Haberler

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ayan: “Ata Yadigârı Vakıflarımızı Yaşatıyoruz”

16:36 - YAŞAM

Basın Platformu Yönetimi Yeni Projeler İçin Toplandı

13:03 - YAŞAM

Siirt’te Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nden Konser

10:28 - YAŞAM

3.823 İşyerini Elektriksiz Bırakmış, Sanayi Üretimini Felç Etmişti: Trafo Hırsızına 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası!  

10:02 - YAŞAM

Bu ürün Siirt’te modern tekniklerle üretilecek

14:47 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK