?>

Gaziantep'te Şanlıurfa'ya gidecekler dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.kilometreleri arasında onarım çalışmaları nedeniyle, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,  Gaziantep- Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.kilometreleri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımının yapıldığını ayrıca ulaşımın Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlandığı belirtildi.

1. İzmir-Çeşme Otoyolunun Çeşme istikameti 3-6.km.leri (Seferihisar-Urla Kavşakları) arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

2. Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3. TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapılacaktır. Güney Taşıma yolundaki trafik (  İstanbul-Ankara istikameti) servis yolundan sağlanmaktadır.

4. Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5. Aydıncık-Silifke yolunun 54-57.km.leri arasında (Taşucu-Boğsak Mevkiileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6. Tokat-Niksar yolunun 36-38.km.leri arasında şev tanzimi çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7.  Diyarbakır- Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

8. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. km. leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılmakta olan oto korkuluk yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9. Antalya-Manavgat yolunun muhtelif kesimlerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10. Bartın-Safranbolu yolunun 4-6.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

11. Bartın-Safranbolu yolunun 4-6.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

OSB’de bir işçi daha kaza kurbanı

2024-01-20 15:46 - GÜNDEM

AK Parti Siirt İl Başkanlığına Bahri Caner Özturan Atandı

2024-01-17 22:37 - POLİTİKA

Hasan Doğru Yeniden Refah Partisi’nden Araban belediye başkanı adayı oldu

2024-01-18 16:19 - POLİTİKA

HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Özcan’dan Gazetemize Ziyaret

2024-01-19 14:47 - POLİTİKA

Siirt Belediyesi Minik Adımlar Kreşinde Karne Heyecanı Yaşandı

2024-01-19 15:17 - EĞİTİM

Türkiye’nin ilk insanlı uzay yolculuğu Gaziantep’te canlı izlenecek: İşte yeri ve saati

2024-01-18 14:24 - TEKNOLOJİ

Kampüste Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Sıcak Çorba

2024-01-17 19:46 - TEKNOLOJİ

Siirtli Merve Şevval Elmas 13 gündür kayıp!

2024-01-16 10:17 - GÜNDEM

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2024-01-19 15:09 - EĞİTİM

Siirt'te 59 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

2024-01-16 10:03 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Siirt’te Asfalt Çalışmaları Başladı

09:53 - GÜNDEM

Canpolat: “Yaptık, Yapacağız ve Başardık”

21:45 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Mahalle Buluşmaları Başladı

16:23 - GÜNDEM

Siirt’te Kaldırım İşgallerine Karşı Denetimler Başladı

14:20 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki Sessizlik Ürkütüyor

15:21 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK

Başhekim Dr. Çağdaş Kaynak'tan Kalp Sağlığı Haftası Mesajı: "Kalbinizi Koruyun, Geleceğinize Yatırım Yapın"

10:21 - SAĞLIK

Siirt’te Asfalt Çalışmaları Başladı

09:53 - GÜNDEM

Canpolat: “Yaptık, Yapacağız ve Başardık”

21:45 - GÜNDEM

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ayan: “Ata Yadigârı Vakıflarımızı Yaşatıyoruz”

16:36 - YAŞAM