?>

GSO’da 2023 yılının son meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) 2023 yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni N

GÜNDEM - 1 yıl önce

2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, 2024 yılı hedefleri, GSO’nun mevcut projeleri ve gündemdeki konular, sektörel sorunlar, iş dünyasının talep ve beklentileri istişare edildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO tarafından sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla “İkiz Dönüşüm” (Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm) farkındalığı temasıyla düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreninin çok başarılı geçtiğini belirterek, “Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Ünverdi, yönetim kurulu, Oda çalışanları ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. “Gaziantepli sanayiciler olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz”

Gaziantep Sanayi Odası olarak yeni yılda da kent sanayisindeki çarkların daha hızlı dönmesi, ihracat, istihdam noktasında belirlenen hedeflere ulaşmak için her platformda yoğun gayret göstermeye devam edeceklerini ifade eden Konukoğlu, "Gaziantepli sanayiciler olarak girişimciliğimiz ve üretkenliğimizle her zaman olduğu gibi elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Tüm sanayicilerimize, ihracatçılarımıza ve çalışanlarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2024 yılının şehrimize, ülkemize ve ekonomimize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılın ülkemizde ve tüm dünyada iyiliklerin ve güzelliklerin olduğu, savaşların olmadığı bir yıl olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. “Gaziantep olarak çok şükür toparlanmaya da devam ediyoruz”

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de 2023 yılına iyi başladıklarını ancak 6 şubat depremiyle her anlamda büyük yaralar aldıklarını belirterek, “Bu yılı acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Gaziantep olarak çok şükür toparlanmaya da devam ediyoruz. Pazartesi günü, Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’in katılımları ile düzenlediğimiz, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni de hepimiz için bir moral oldu. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ünverdi, ödül töreninde, yeşil ve dijital dönüşüm çalışmalarını birleştirerek tüm Türkiye’ye, “İkiz Dönüşüm” temasıyla bu süreçteki iddialarını güçlendirerek önemli bir mesaj verdiklerini dile getirdi. “2024 yılının da kolay bir yıl olmayacağı ve mücadele ile geçeceği öngörülüyor”

Uygulanan ekonomi politikalarının önemine işaret eden Ünverdi, “Ülkemizin kredi risk primi azalıyor. Merkez Bankası’nın rezevleri artıyor. Orta Vadeli Programın ne kadar doğru bir program olduğunu ve arkasında durulması gerektiğini rakamsal verilerde de görüyoruz. 2024 yılının da kolay bir yıl olmayacağı ve mücadele ile geçeceği öngörülüyor. İnşallah aşama aşama ekonomimiz çok daha iyi bir noktaya gelecek. Sanayiciler olarak bizler de çalışmaya, üretmeye ve istihdama devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. “Gazze’de katliamların durduğu, dünyada savaşların son bulduğu bir yıl diliyorum” diyen Ünverdi, her yeni yılın yeni umutlarla geldiğini belirterek, “Yeni yılınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Toplantı, meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te Bu Gün 37 vatandaşımız hayatını kaybetti.

2023-12-12 17:22 - GÜNDEM

HAK-İŞ Siirt İl Başkanı Olğaç’tan asgari ücret açıklaması: “Asgari Ücret 4 kişilik aileyi geçindirecek bir rakam olmalı”

2023-12-15 12:12 - GÜNDEM

Sabri Sağır, HEDEP'ten Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

2023-12-11 15:47 - POLİTİKA

Hatice Tay, Siirt Belediye Başkan aday adayı oldu

2023-12-13 10:02 - POLİTİKA

ASSİAD'den Gaziantep vali yardımcısı Sedat Sezik'e Ziyaret

2023-12-15 18:44 - GÜNDEM

Siirt'te Yılda 30 Ton Bıttım Sabunu Üretimi

2023-12-11 15:40 - YAŞAM

Songur Ak Parti Kızıltepe Aday Adayı

2023-12-15 18:11 - GÜNDEM

Hekim Kadrosu Güçleniyor!

2023-12-11 16:56 - SAĞLIK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir : Hedef 10’da 10!

2023-12-15 17:47 - POLİTİKA

Uzm. Dr. Çetin, zatürre hastalığına karşı uyarılarda bulundu

2023-12-12 11:16 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Siirt’te Asfalt Çalışmaları Başladı

09:53 - GÜNDEM

Canpolat: “Yaptık, Yapacağız ve Başardık”

21:45 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Mahalle Buluşmaları Başladı

16:23 - GÜNDEM

Siirt’te Kaldırım İşgallerine Karşı Denetimler Başladı

14:20 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki Sessizlik Ürkütüyor

15:21 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK

Başhekim Dr. Çağdaş Kaynak'tan Kalp Sağlığı Haftası Mesajı: "Kalbinizi Koruyun, Geleceğinize Yatırım Yapın"

10:21 - SAĞLIK

Siirt’te Asfalt Çalışmaları Başladı

09:53 - GÜNDEM

Canpolat: “Yaptık, Yapacağız ve Başardık”

21:45 - GÜNDEM

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ayan: “Ata Yadigârı Vakıflarımızı Yaşatıyoruz”

16:36 - YAŞAM