?>

İYİ Partili Tatlıoğlu: Bebe sektörü Bursa'da önemli aktör

BEKSİAD'ı ziyaret eden İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, bebe çocuk sektörünün liderliğini yürüten Bursa'nın en önemli aktör olduğunu kaydetti.

EKONOMİ - 4 yıl önce

BURSA (İGFA) - Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) yönetimi, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç ile ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerini dernek merkezinde ağırladı.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette değişik konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bursa'da tekstilin bebe ve çocuk sektörü üzerinden markalaşması açısından BEKSİAD ve üyelerinin çok önemli katkı sunduğunu söyleyen Tatlıoğlu derneğin hem sektörün gelişmesi hem de şehir ekonomisi için çok önemli olduğunun altını çizdi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, şehirde birinci derecede önem taşıyan sektörün tekstil olduğunu dile getirirken, "Bursa'nın ekonomisinde yaklaşık yüzde 21'lik bir payı var. Otomobilin payı daha düşük, tekstilden sonra da otomobil ve metal geliyor. Yaklaşık olarak da sektör 300 – 350 bin civarı insanın istihdamı yeri. Bunun belli bir kısmı yine tekstilde, ciddi katma değer de yaratıyor. Hem tekstil hem de hazır giyime baktığımız da, Türkiye ihracatının öncü kuruluşları Bursa'da bulunuyor. Özelikle Bursa açısından bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü ekonomide önemli bir aktör konumunda. Bursa ve ülkemiz ekonomisine çok önemli katkı sağlıyor' dedi.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız da dernek çalışmaları ve sektör hakkında konuklara bilgiler verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Altın yumurtlayan tavuk

2021-01-17 09:52 - YAŞAM

MKE Ankaragücü'nden yeni transfer

2021-01-17 13:24 - SPOR

Türkiye ile Moğolistan iş birliğine gitti

2021-01-21 18:39 - EKONOMİ

Müsabakalara kar yağışı damga vurdu

2021-01-16 18:14 - SPOR

Göztepe, Ünal Karaman ile prensipte anlaştı

2021-01-19 11:25 - SPOR

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk istifa etti!

2021-01-19 17:29 - SPOR

AK Parti'den 'Hayvan Hakları Yasası' açıklaması: Önümüzdeki haftalarda yasalaştıracağız

2021-01-20 14:59 - GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Kayseri'den istifa açıklaması (ÖZEL HABER)

2021-01-21 11:36 - GÜNDEM

Malatya'da fuhuş şebekesi çökertildi!

2021-01-21 18:08 - ASAYİŞ

Gaziantep FK, teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile anlaştı

2021-01-20 17:50 - SPOR

İlgili Haberler

Şanlıurfa’da Mart Ayında Elektrik Tüketimi Son 3 Yılın En Yüksek Seviyesine Ulaştı…  

09:37 - EKONOMİ

Dicle Elektrik’ten Kadın İstihdamına Katkı: 12 Yılda Kadın Çalışan Sayısı Yüzde 563 Oranında Arttı

10:50 - EKONOMİ

TEDB Siirt Temsilcisi Ömer Faruk Sevgi, İmar Sorunlarını Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya'ya Aktardı

11:22 - EKONOMİ

Siirt'e Yeni Spor ve Gençlik Yatırımları Geliyor

09:54 - EKONOMİ

Siirt'te Ekmek Fiyatlarına Yüzde 25 Zam

16:22 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Siirt’te ot toplarken kayalıklardan düşen adam hayatını kaybetti

15:13 - GÜNDEM

Siirt’te GAP Destekli Sera Projesiyle Üreticilere Ziyaret

15:10 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı

10:48 - TEKNOLOJİ

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM