?>

Pamukkale Belediyesi'nden 'Çocukları ısıt' projesi

Denizli'ye bağlı Pamukkale Belediyesi ve Yunus Emre Mahallesi muhtarlığı iş birliğiyle Yunus Emreli kadınların ördüğü bereler Akdere ve Güzelköy Mahallesindeki minikleri sevindirdi.

YAŞAM - 4 yıl önce

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'nin Pamukkale Belediyesi hayata geçirdiği projelerle birlikte sosyal sorumluluk kapsamında bir çok projenin de destekçisi olmaya devam ediyor. 'İçinde iyilik, güzellik olan her türlü projede yer alıyoruz' diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığı'nın ‘Bir Çocuk da Sen Isıt' kampanyasına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.Çocukların gözlerinin içindeki umut ışığının kendilerine her zaman güç verdiğini vurgulayan Başkan Avni Örki, 'Pamukkale Belediyesi olarak da çocuklarımız adına yapılan her türlü güzel projenin içinde yer alarak, destekçisi olmaya devam ediyoruz. Yunus Emre Mahallesinden kadınlarımız çocuklarımız ısınsın diyerek el emeği göz nuru bere örmüşler. Yunus Emre Mahalle Muhtarlığımız işbirliği ile, kadınlarımızın ördüğü bereleri ve çocuklarımızı biraz daha gülümsetebilmek adına horoz şekerlerimizi, maskelerimizi Akdere ve Güzelköy Mahallesi'ndeki miniklerimize hediye ettik. İmece usulü çok güzel bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diye konuştu.

'YUNUSEMRELİ KADINLARIMIZ ELLERİYLE ÖRDÜ'

Akdere ve Güzelköy Mahallesi'ndeki minikleri tek tek evlerinde ziyaret ederek bere hediye eden Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan ve Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selda Karan, minikleri mutlu etmenin heyecanını yaşadı. Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, 'Pamukkale Belediyesi olarak, böyle güzel bir projenin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduk' dedi. Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selda Karan, ‘Bir Çocuk da Sen Isıt' diyerek çıktıkları bu yolda Pamukkale Belediyesi'nin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Pervari'de COVID-19 vakası kalmadı!

2021-01-26 15:24 - SAĞLIK

Beşiktaş 2-1 Göztepe

2021-01-24 21:01 - SPOR

Türkiye ile Moğolistan iş birliğine gitti

2021-01-21 18:39 - EKONOMİ

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

AK Parti'den 'Hayvan Hakları Yasası' açıklaması: Önümüzdeki haftalarda yasalaştıracağız

2021-01-20 14:59 - GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Kayseri'den istifa açıklaması (ÖZEL HABER)

2021-01-21 11:36 - GÜNDEM

Malatya'da fuhuş şebekesi çökertildi!

2021-01-21 18:08 - ASAYİŞ

Gaziantep FK, teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile anlaştı

2021-01-20 17:50 - SPOR

Ivana Sert, aşka geldi

2021-01-22 10:17 - MAGAZİN

Sivas'ta sağlıkta değişim ve dönüşüm

2021-01-26 10:47 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ayan: “Ata Yadigârı Vakıflarımızı Yaşatıyoruz”

16:36 - YAŞAM

Basın Platformu Yönetimi Yeni Projeler İçin Toplandı

13:03 - YAŞAM

Siirt’te Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nden Konser

10:28 - YAŞAM

3.823 İşyerini Elektriksiz Bırakmış, Sanayi Üretimini Felç Etmişti: Trafo Hırsızına 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası!  

10:02 - YAŞAM

Bu ürün Siirt’te modern tekniklerle üretilecek

14:47 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK