?>

SANKO depremin yaralarını sarmak için imkanlarını seferber etti

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Bölgede Gaziantep dahil 11 ili etkileyen depremin birinci yılını A Para Tv canlı yayınında değerlendiren Konukoğlu, depremin yol açtığı yaraları sarmak amacıyla SANKO Holding olarak 825 milyon TL tutarında katkı sağladıklarını kaydetti.

“SANKO Holding olarak, depremin ilk anından itibaren insanların canının derdine düştüğü ortamda bize düşen çare üretmekti” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu: “Bu anlayışla depremin olduğu ilk saatlerden itibaren kardeşim, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, AFAD’ta adeta bir görevli gibi günlerce kaldı. Vali Bey’in, AFAD yönetiminin bildirdiği ihtiyaçların giderilmesini anında sağladı. Bugüne kadar yaptığımız katkıyı hiç söyleme gereği duymadık. Gün, ne yaptığımızı anlatma günü değil, canının derdine düşen bölge insanının yanında olmak ve acil ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sunmaktı. Biz de öyle yaptık. Bu dönemde şunu bir kere daha gördük. Milletimiz zor günlerde dayanışmanın, yardımlaşmanın güzelliğini yaşatıyor. Biz de paylaşmak mutluluktur ilkesiyle hareket ettik ve bu süreçte depremzedelere 825 milyon TL tutarında katkı gerçekleştirdik.”

Depremzedelere bin 500 dolayında mefruşatı dahil hazırlanan konteyner, gıda, kıyafet ve değişik yardım sağladıklarına vurgu yapan Konukoğlu, yaraları sarmak için maddi manevi anlamda bütün imkanları ortaya koyduklarına dikkat çekti. Konukoğlu, “Milletimize, tüm Türkiye’ye depremin ilk anından itibaren bölgeye el birliğiyle destek oldukları için teşekkür ediyorum. Yüreğimizde derin yaralar açan asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Allah ailelerine sabır versin; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisiyle sözlerini tamamladı.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na Siirtli Şef Adnan Tatlav'da Katılıyor

2024-01-30 11:02 - GÜNDEM

Mahsur kalan ticari araç kurtarıldı

2024-02-05 23:31 - GÜNDEM

Siirt’te motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti

2024-02-02 12:30 - GÜNDEM

Siirt’te ihtiyaç sahipleri için evlere yemek dağıtılıyor

2024-02-05 20:28 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’e geliyor…

2024-02-03 23:28 - POLİTİKA

CHP Gaziantep adayları belli oldu!

2024-02-02 14:49 - POLİTİKA

ORC’den Gaziantep İle İlgili Flaş Yerel Seçim Anketi!

2024-01-30 13:10 - POLİTİKA

Meral Akşener'in ablası Mualla Özen hayatını kaybetti

2024-02-03 10:02 - GÜNDEM

Bu kütüphane 24 saat açık

2024-02-03 23:43 - EĞİTİM

En Kalabalık İlçeler Belli Oldu! Gaziantep 2 İlçe İle İlk 5'te!

2024-01-31 15:40 - YAŞAM

İlgili Haberler

Siirt’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

23:40 - GÜNDEM

Siirt’te ot toplarken kayalıklardan düşen adam hayatını kaybetti

15:13 - GÜNDEM

Siirt’te GAP Destekli Sera Projesiyle Üreticilere Ziyaret

15:10 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İntörn Hekimlere Sütur Eğitimi Verildi

23:49 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hasta Ziyaretleri Gerçekleştirildi

23:46 - SAĞLIK

Siirt’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

23:40 - GÜNDEM

Siirt Havalimanı 2025 Yaz Uçuş Tarifesi Yayınlandı

23:34 - YAŞAM

Siirt’te ot toplarken kayalıklardan düşen adam hayatını kaybetti

15:13 - GÜNDEM