?>

Siirt Belediyesi'nden Öğrencilerin Sağlığı İçin Sıkı Denetim

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla okul kantinlerinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu denetimlerle, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kontrolü ve hijyen standartlarına uygunluk incelendi.

SAĞLIK - 7 ay önce

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerinin öncelikleri arasında yer aldığı belirtildi. Bu bağlamda, okul kantinleri başta olmak üzere, eğitim kurumlarında sunulan yiyecek ve içeceklerin sağlık koşullarına uygunluğu titizlikle denetleniyor.

Denetimler sırasında, son kullanma tarihleri kontrol edilen ürünlerin yanı sıra, kantinlerin genel temizliği ve çalışanların kişisel hijyen kurallarına uyup uymadıkları da incelendi. Bu denetimlerle öğrencilere sunulan yiyecek ve içeceklerin güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Siirt Belediye Eş Başkanları'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle belediye olarak okullarımızdaki kantinleri düzenli olarak denetleyerek, gıda güvenliğini sürekli kılmayı amaçlıyoruz. Eğitim yuvalarımızın hijyen standartlarına uygunluğu, çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim alması için olmazsa olmazımızdır." dediler.

Siirt Belediyesi'nin yürüttüğü bu denetimler, öğrencilerin hem fiziksel hem de psikolojik olarak sağlıklı bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla yapılmakta ve tüm okullara yaygınlaştırılması planlanmaktadır.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt İl Hakem Kurulu Başkanlığına Toprak Atandı

2024-09-15 18:46 - SPOR

Siirt’te KPSS Ortaöğretim sınavı yapıldı

2024-09-15 15:51 - EĞİTİM

Bülent Arınç Siirt'e Geliyor

2024-09-20 11:30 - GÜNDEM

Dicle Elektrik’ten Batman’a: 5.7 Milyar TL Yatırım!

2024-09-16 10:47 - EKONOMİ

Siirt’te Cezaevi İhalesinde Yer Teslimi Yapıldı

2024-09-20 13:13 - GÜNDEM

Uyuşturucu Operasyonu: Siirt’te 332 Gram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

2024-09-20 13:10 - ASAYİŞ

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Trabzon’da Toplandı

2024-09-13 16:04 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi'nden Öğrencilerin Sağlığı İçin Sıkı Denetim

2024-09-20 13:57 - SAĞLIK

DİCLE ELEKTRİK’TEN GENÇ ELEKTRİKÇİLERE İSTİHDAM FIRSATI

2024-09-16 10:45 - GÜNDEM

JPMorgan yöneticisi Mardinli Ekonomist Özkan: Türkiye'ye batıdan stratejik ilgi görmüyoruz

2024-09-20 10:40 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK

Başhekim Dr. Çağdaş Kaynak'tan Kalp Sağlığı Haftası Mesajı: "Kalbinizi Koruyun, Geleceğinize Yatırım Yapın"

10:21 - SAĞLIK

Görevi Başında Katledilen Dr. Ersin Arslan, Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü'nde Siirt'te Anıldı

14:07 - SAĞLIK

Siirt’te Kontrolden Çıkan Otomobil Evin Bahçesine Devrildi

10:27 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Yeni Romatoloji Uzmanı Atandı

10:14 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK