?>

Siirt'te TOKİ konutlarının yapımına başlandı

Siirt'te TOKİ konutlarının yapımına başlandı

GÜNDEM - 3 yıl önce

Siirt'in Kurtalan ilçesinde TOKİ konutlarının inşaat çalışmalarına başlandı.

Konutların yapımını üstlenen Kurtalan merkezli firma sahibi Adil Uyanık, dar gelirli aileler için yapılacak olan konutların verilen tarihte teslim edileceğini, ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Kurtalan ilçesinde yapılacak olan 79 adet konutun inşaatı ile altyapısı ve çevre düzenlemesine ait yapım işi başladığını belirten iş insanı Adil Uyanık, vatandaşların ve ilçenin ihtiyacı haline gelen toplu konutun inşasının başlamasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

İlçede yapılacak olan büyük yatırım ile ilçenin çehresini değiştirerek vatandaşlara en iyi, en güzel hizmet olan konutların yapım işine başladıklarını dile getiren Uyanık, “Allah nasip etti buranın ihalesini de biz aldık. 79 konutta burada yapacağız. Bunun 48 tanesi 2+1'dir. 31 tanesi de 3+1'dir. Burada 2 tanede iş merkez var. Buraya TOKİ'nin yapılmasıyla güzel hizmetler gelecek. Doğalgaz bu bölgede yoktur. TOKİ'nin buraya yapılmasıyla buralara doğalgaz gelecek, okullar yapılacak. TOKİ'den dar gelirli insanlar faydalanacak. Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı binalar sağlam yapılar. Bizim örnek ilçede yaptığımız 110 konut bölgede hemen hemen örnek seçilen yapıdırlar. Allah göstermesin çok büyük depremlere dayanıklıdırlar. Özelliklede bizim bölgede ihtiyaç duyulan konutların bir nebze olsun kiraların düşmesinde, binaların maliyetinin düşmesinde fayda olacaktır. Allah devletimize zeval vermesin ve dileğim bu projelerin devamıdır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erkan İzgi başarı ödülünü aldı

2022-05-24 11:03 - GÜNDEM

SİİRT’TE ET FİYATLARI UCUZLUYOR, KASAP YILDIZ: “VATANDAŞLAR TÜKETEBİLSİN DİYE ET FİYATLARINI DÜŞÜRDÜK”

2022-05-24 13:39 - EKONOMİ

“Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz”

2022-05-25 10:18 - GÜNDEM

3 farklı mahalleye yaptırılan kapalı semt pazarları hizmete girdi

2022-05-25 10:16 - GÜNDEM

Siirtli çiftçiler rekor düzeyde ürün bekliyor

2022-05-25 10:20 - GÜNDEM

Kaçak avlananlara yönelik denetim yapıldı

2022-05-25 10:17 - GÜNDEM

Siirt'te nesli tükenmekte olan sarı benekli semender görüntülendi

2022-05-25 10:23 - GÜNDEM

Bina onarım işi yaptırılacaktır

2022-05-26 23:57 - RESMİ İLAN

Siirt'te TOKİ konutlarının yapımına başlandı

2022-05-29 23:50 - GÜNDEM

Tohum satın alınacaktır

2022-05-26 23:58 - RESMİ İLAN

İlgili Haberler

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt’te Asfalt Çalışmaları Başladı

09:53 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Baka Uraloğlu Siirt’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Esnafı Ziyaret Etti

01:10 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti Siirt İl Başkanlığı’na Ziyaret

01:02 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu'ndan Siirt Valiliği ziyareti ve İl Koordinasyon Toplantısı

00:54 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu Siirt’te: Yeni Demiryolu ve Yol Projeleri Tanıtıldı

00:46 - GÜNDEM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “CPR ve İleri Yaşam Desteği” Konulu Eğitim Düzenlendi 

10:23 - SAĞLIK