?>

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaklaşan '14 Mayıs' seçimlerine ilişkin açıklama paylaştı.

POLİTİKA - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı; Tarihimizin en önemli seçimleri olan 14 Mayıs’tan Allah’ın izniyle yine zaferle çıkacağız.

Peki, bu seçimlerde kimler kazanacak? Genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle 85 milyonun her bir ferdi kazanacak.

Doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle 81 vilayetimizin tamamı kazanacak. Türkler, Kürtler, Araplar, Sünniler, Alevilerle birlikte toplumumuzun tüm kesimleri, Türkiye’nin bütün renkleri kazanacak.

Hristiyan’ıyla, Musevi’siyle, Süryani’siyle farklı inançlara mensup tüm vatandaşlarımız kazanacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı kadar CHP’ye, İYİ Parti’ye, Saadet Partisi'ne ve diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımız da kazanacak.

Milletimizle birlikte "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" çağrımıza kulak veren Asya ve Afrika’daki yüz milyonlar kazanacak. Ay yıldızlı al bayrağımızı görünce huzur bulan, kendini güvende hisseden soydaşlarımız kazanacak.

Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında Türkiye’nin başarısı için dua edenler kazanacak. Yani hangi etnik kökene, mezhebe, dünya görüşüne sahip olursa olsun tüm Türkiye kazanacak; gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimiz kazanacak, mazlum ve mağdurlar kazanacak.

14 Mayıs inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacak. Bunun için kimse karamsarlığa kapılmasın, kimse kendini dışlanmış hissetmesin.

Hiç ama hiç kimse ülkemizin aydınlık ve müreffeh yarınlarına dair inancını yitirmesin. Siyasetin özünde var olan tatlı rekabetin siyasi husumete dönüştürülmesine lütfen fırsat vermeyelim.

Birliğimize, beraberliğimize, bu topraklardaki bin yıllık kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. Muhabbetimizi güçlendirelim, kırgınlıkları giderelim, bir gönüle daha girelim.

Allah’ın izniyle gerisi gelecektir. Rabbim kardeşliğimizi daim eylesin.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Batmanlı İş İnsanı Mehmet Can Duman, Batmanlıları Mersin’de buluşturdu.

2023-05-03 11:31 - YAŞAM

Siirt'te kar yağışı uyarısı yapıldı

2023-04-29 21:05 - YAŞAM

Siirt'te Ot Toplarken Düşen Adam Hayatını Kaybetti

2023-05-01 14:45 - YAŞAM

Emniyet Müdürü Yıldırımoğlu gazetecilerle bir araya geldi

2023-04-30 13:43 - ASAYİŞ

TEKNOFEST 2023, SANKO sürdürülebilirlik sohbetleri

2023-05-01 09:48 - TEKNOLOJİ

Gaün Zeugma Hilal Takımı Uluslararası Yarışmada İkinci Oldu

2023-05-01 11:17 - TEKNOLOJİ

Şahinbey Belediyesi’nin Devasa Projesinin Temelleri Atılıyor

2023-04-29 13:01 - GÜNDEM

TEKNOFEST’te Araştırma Projeleri Kategorisi Birinciliği HKÜ Öğrencilerinin!

2023-05-01 15:26 - TEKNOLOJİ

GAÜN Öğrencileri Depreme rağmen Teknofest’te üstün başarı sergiledi

2023-05-03 17:06 - TEKNOLOJİ

MHP Kilis Milletvekili Adayı Mustafa Demir: "Kilis'i Şark görevi illeri arasına alınması için gerekeni yapacağız"

2023-05-02 14:32 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Yeni Yüzyıl Partisi’nden güçlü çağrı: “Türkiye’nin Yeni Yüzyılını birlikte inşa edelim”

15:22 - POLİTİKA

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez'den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

22:08 - POLİTİKA

"Temiz Siirt İçin Sıfır Atık" Projesiyle Geleceğe Temiz Bir Nefes

17:11 - POLİTİKA

DEM Pati Milletvekili Sarıtaş’tan TBMM’nde Siirt ve Gündeme İlişkin Önemli Sorular

14:18 - POLİTİKA

Mervan Gül: "Siirt İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz"

11:22 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Siirt’te ot toplarken kayalıklardan düşen adam hayatını kaybetti

15:13 - GÜNDEM

Siirt’te GAP Destekli Sera Projesiyle Üreticilere Ziyaret

15:10 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı

10:48 - TEKNOLOJİ

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM