?>

Temel Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat tepkisi: Haddinizi bildirmesini biliriz!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu "Milli görüş hareketimizin son ve tek temsilcisi Saadet Partisi'nin olduğu masada, 28 Şubat'ı olumlayacak, bu mesajı verecek, hatta bunu ima edecek olanlara biz haddini bildirmesini biliriz" dedi.

POLİTİKA - 3 yıl önce

SP lideri Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Karamollaoğlu, kendisinin de bulunduğu 6 siyasi parti liderinin bir araya geldiğini ve verilen fotoğrafın Türkiye'nin siyasi tarihi açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, "Ahlatlıbel'de çekilen kareler, kuraklaşan siyaset hayatımıza daha şimdiden can suyu olmuş ve insanımıza bir nebze olsa da nefes aldırmıştır. Uzunca bir süredir ülkemizin hasret kaldığı uzlaşı, hoşgörü ve diyalog iklimi cumartesi gecesi yeniden yeşermiştir. 6 siyasi partinin genel başkanları olarak bir araya geldiğimiz o masa, adeta umudun ve çözümün adresi olmuştur. Bir umut ve çıkış kapısı arayan insanlarımızın yüreğine su serpmiştir" diye konuştu. 

'O MASANIN GENİŞLİĞİ 780 BİN KİLOMETREKARE'Karamollaoğlu, birtakım çevrelerin masada oturma düzeni, tarih, yer ve saat üzerinden tezvirat üretmeye başladığını; masada sadece 6 genel başkanın değil 84 milyon vatandaşın bulunduğunu söyledi. Karamollaoğlu, "Asgari ücretlilerimiz, çiftçimiz, esnafımız, memurlarımız, işçiler, emekliler ve yoksulluk sınırının altında bir yaşama mahkum edilen milyonlarca insanımızla birlikte oturduk. Tarih üzerinden kıyamet koparanlara buradan seslemek istiyorum.

Milli görüş hareketimizin son ve tek temsilcisi Saadet Partisi'nin olduğu masada, 28 Şubat'ı olumlayacak, bu mesajı verecek hatta bunu ima edecek olanlara biz haddini bildirmesini biliriz. Böyle şeyi akla bile getirmek hayal ve imkan dışıdır. Kaldı ki sadece biz değil; o masada 28 Şubat'ın gerçek mağdurları var. Geçmişe ait birlik ve beraberliğimizi sağlayacak birçok tarih verebiliriz. Ama şunu ifade edeyim ki; o masanın genişliği 780 bin kilometrekaredir. 'Bu masayı kim kurdu, ayağı nerede, ayakları nereye basıyor' diye algı üretmek isteyenlere de sesleniyorum. O masanın ayağı Kocaeli'nin Tunceli'nin, Sivas'ın, Konya'nın, Ankara'nın bereketli topraklarına sapa sağlam basmaktadır" dedi.

KAYNAK : DHA
Haftanın Öne Çıkanları

Elmacık kemiğine darbe alan Fenerbahçe'nin forveti Serdar Dursun ameliyat oldu

2022-02-13 16:03 - SPOR

Gökay Kalaycıoğlu aşk bombasını patlattı: Mehmet Aslan ile spiker Figen Civan ilişki yaşıyor

2022-02-12 17:32 - MAGAZİN

Yıllar önce aldığı tektaş yüzünden alay konusu olan Eser Yenenler, kesenin ağzını açtı

2022-02-15 12:37 - MAGAZİN

Lerzan Mutlu hayalindeki erkeği anlattı: Sevişmek çok sıradan

2022-02-14 19:09 - MAGAZİN

Galatasaray tribünlerine "6" işareti yapan İbrahim'den şaşırtan açıklama

2022-02-13 12:33 - SPOR

İlhan Palut: "Hakem yönetiminden tatmin olmadım"

2022-02-14 02:09 - SPOR

Böyle mi anılacaktı! Şampiyonlar Ligi'nde Messi'den kötüsü yok

2022-02-16 10:44 - SPOR

Sihirli Annem'in 'Ceren'i Gizem Güven, futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı

2022-02-10 00:13 - MAGAZİN

Kriz çıkaracak hamle! Gedson'dan sonra Halil de ezeli rakibe uçuyor

2022-02-16 13:42 - SPOR

Milli Takım'ın Yunanistan maçı kadrosu açıklandı

2022-02-14 18:39 - SPOR

İlgili Haberler

Yeni Yüzyıl Partisi’nden güçlü çağrı: “Türkiye’nin Yeni Yüzyılını birlikte inşa edelim”

15:22 - POLİTİKA

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez'den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

22:08 - POLİTİKA

"Temiz Siirt İçin Sıfır Atık" Projesiyle Geleceğe Temiz Bir Nefes

17:11 - POLİTİKA

DEM Pati Milletvekili Sarıtaş’tan TBMM’nde Siirt ve Gündeme İlişkin Önemli Sorular

14:18 - POLİTİKA

Mervan Gül: "Siirt İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz"

11:22 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Siirt’te ot toplarken kayalıklardan düşen adam hayatını kaybetti

15:13 - GÜNDEM

Siirt’te GAP Destekli Sera Projesiyle Üreticilere Ziyaret

15:10 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Hakkında Soruşturma

12:57 - GÜNDEM

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı

10:48 - TEKNOLOJİ

Kooperatiflere 1 Milyon TL'ye Kadar Hibe Desteği Başladı

10:42 - GÜNDEM