USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
MAGAZİN

Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı

Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Etiler'de bir restoranda yemek yedi. Restoranda yaklaşık 3 saat kalan popçu, mekandan gizemli bir erkekle çıktığı sırada kameraları fark edip, mekana geri girdi. İşte detaylar...

Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı
15-12-2021 01:32
Google News

Aleyna Tilki'nin birlikte yemek yediği beyefendi ise, görüntü alınmaması için mekanın dışındaki görevlileri, "Beni çekmesinler. Yoksa buraya polis çağırırım" diye tehdit etti. Daha sonra şoförü, görüntü alınmaması için montunun önünü açarak gazetecilere engel oldu.

KURNAZLIK YAPMAYA ÇALIŞTI...

Mekana geri girdikten 30 dakika sonra mekandan ayrılan Tilki, gazetecilerin, "Az önce bir beyefendiyle meklandan çıkıyordunuz. Sonra mekana geri döndünüz. Beyefendinin kim olduğunu söyler misiniz?" sorusuna, "Acelem var. Normalde biliyorsunuz sizinle uzun konuşuyorum ama bir yere yetişmem lazım" diyerek kaçamak cevaplar verdi.

'AŞK' AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

Sevgilisi bulunmayan Aleyna Tilki, "Aşk senin için nedir?" sorusuna, "Hormoncukların birleşmesiyle ortaya çıkan bir insan hali var. Gitmişler koca aşkı, oksitosine ve vasopressine mal etmişler. Bir de süresi iki seneymiş. Aşkın bu olmadığını biliyorum. Ama ne olduğunu da bilmiyorum" yanıtını vermişti.

Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı Aleyna Tilki fena yakalandı! İlk tepkisi şaşırttı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ