USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EĞİTİM

Ankara Altındağ'da EBA noktaları hayat kolaylaştırıyor

Ankara'da evinde bilgisayar ve internet bulunmayan öğrenciler için gençlik merkezlerini EBA erişimine açan Altındağ Belediyesi, öğrencilerin hayatını kolaylaştırdı.

Ankara Altındağ'da EBA noktaları hayat kolaylaştırıyor
04-01-2021 12:06
Google News

Ankara'da evinde bilgisayar ve internet bulunmayan öğrenciler için gençlik merkezlerini EBA erişimine açan Altındağ Belediyesi, öğrencilerin hayatını kolaylaştırdı. 3 bin 800 öğrencinin faydalandığı EBA noktalarıyla ilgi bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ilçedeki öğrencilerin eğitim ve öğretimine destek olmak için tüm imkanlarımızla seferber olmaya devam edeceklerini söyledi.

'DERSLER AKSAMIYOR'

Altındağlı öğrencilerin online derslerine rahat katılabilmeleri ve eğitimlerinden geri kalmamaları için böyle bir karar aldıklarını kaydeden Başkan Balcı, bu yıl içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle, öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başlayamadıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz uzun süredir okullarından ayrı. Evlerinden online olarak derslere katılabilen öğrenciler derslerini aksatmıyor. Ancak bazı öğrencilerimiz online eğitimin gerektirdiği imkanlara sahip değil. O nedenle böyle bir karar aldık ve eğitim öğretim yılının başlangıcında Gençlik Merkezlerimizi EBA erişimine açtık. Öğrencilerimiz gelsinler, merkezlerimizde güvenli ve rahat bir ortamda derslerine katılsınlar, okullarından geri kalmasınlar istedik. Öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Bu zamana kadar 3 bin 800 Altındağlı yavrumuza eğitim imkanı sağlamışız. Onlar yeter ki derslerini aksatmasın, okullarından kopmasın, biz tüm imkanlarımızı onlar için seferber etmeye hazırız" diye konuştu.

Öte yandan randevu alınarak hizmet veren gençlik merkezlerinde Covid-19 tedbirlerine hijyen ve sosyal mesafe kurallarına büyük özen gösteriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ