USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Denizli'de türküler kahramanlar için söylenecek

Denizli büyükşehir belediyesi, 18 mart şehitleri anma günü ve çanakkale deniz zaferi dolayısıyla anma konseri düzenleyecek.

Denizli'de türküler kahramanlar için söylenecek
18-03-2021 12:47
Google News

DENİZLİ (İGFA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla anma konseri bu akşam Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları ile yerel televizyonlardan yayınlanacak.

Saat 20:00'da başlayacak olan Çanakkale Zaferi Özel Anma Konserinin şefliğini, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetecek. Birbirinden güzel kahramanlık türküleri, ağıtlar ve şiirler seslendirileceği konserde ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da Çanakkale Zaferi’ni anlatan gösterileri ile anma programında yer alacak.

Türkülerin kahramanlar için söyleneceği konser, Ege TV'de saat 17:00'da, Pamukkale TV saat 20:00'da, DEHA TV 21:00'da ve DRT 'den saat 22:00'da izleyicisiyle buluşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ