USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Eflin Lina'ya destek çığ gibi

Eflin Lina'ya destek çığ gibi

Eflin Lina'ya destek çığ gibi
23-06-2021 15:48
23-06-2021 15:49
Google News
Gazeteci Ömer Özer'in torunu Ticaret ve Sanayi Odası çalışanı Kaan Zekeriya Özer'in bebeği Eflin Lina için kermes düzenlendi.
Siirt 15 Temmuz Meydanı Millet kıraathanesinde düzenlenen kermeste elde edilecek gelirle bebeğin tedavisi için kullanılacak.
SMA Tip 1 hastası Elfin Lina’nın Amerika’da yapılması gereken tedavi için ihtiyaç duyulan paranın toplanması için düzenlenen kermese herkesin destek vermesini isteyen Ulus Aile Destek merkezi Müdürü Nurten Temiz, "Kızımızı yaşatacağız" dedi.
ADEM öncülüğünde düzenlenen kermese tüm hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirten Temiz, "Kızımız Elfin Lina için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Millet Kıraathanesinde başlayan kermese büyük bir talep bekliyoruz. Yardım toplanması için Valilik izni çıkan bebeğimizi kurtarmak hepimizin elinde. 10 gün yapmayı planladığımız kermeste ilimizin yerel yemekler ve değişik el sanatları ve ürün satışı olacak. Kermesten elde edilecek gelirler bebeğimizin tedavisinde harcanacak. Tüm Siirt'i destek olmaya bekliyoruz." dedi.
Kermesin ilk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ramazan koceman
Ramazan koceman 4 yıl önce
Allah şifa versin inşallah yarabbim bu kızımıza Allah herkezden razı olsun
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ