USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EKONOMİ

Güneydoğu'nun zam şampiyonu mandalina

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü, Ocak Ayı Tüketici Fiyat Endeksi sonuçlarını paylaştı. Buna göre Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak (TRC3) bölgesinde zam şampiyonu mandalina, damping şampiyonu karnıbahar oldu.

Güneydoğu'nun zam şampiyonu mandalina
04-02-2021 14:48
Google News

SİİRT (İGFA) - TÜİK Siirt Bölge Müdürü Ercüment Toka'nın aktardığı verilere göre; Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak illerinden oluşan TRC3 Bölgesinde 2021 ocak ayında Tüketici Fiyatları Endeksi'nde bir önceki aya göre yüzde 1,25 artış, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 1,25 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,44 artış ve on iki aylık ortalamalara göre ise yüzde 12,44 artış gerçekleşti.

Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak (TRC3) Bölgesinde ocak ayında geçen aya göre fiyatı en fazla artan ürün yüzde 49,92'lik artışla, fiyatı en çok düşen ürün ise yüzde 41.60 ile karnabahar oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ