USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EĞİTİM

Malatya Battalgazi'de öğrenciler tabletlerine kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesinde Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi'ne yaptığı ziyarette öğrencilere tablet dağıttı.

Malatya Battalgazi'de öğrenciler tabletlerine kavuştu
05-02-2021 13:53
Google News

MALATYA (İGFA) - Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yapılan yatırımları incelemek için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya da eşlik etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, müzik eğitimi gören öğrencilerin çaldıkları türküleri dinledi. Gençlik merkezi içerisinde bulunan hat sanatı atölyesi, resim atölyesi, kütüphane ve spor atölyesini gezen Başkan Gürkan, masa tenisi oynayan öğrencilerle birlikte masa tenisi de oynadı. Gençlik merkezinde bulunan öğrencilerle yaptığı sohbette uzaktan eğitim için tableti olmayan öğrencilere de tablet dağıtan Başkan Gürkan, öğrencilere başarılar diledi. Başkan Gürkan ve beraberindekiler öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ