USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Manisa Büyükşehir'de maaş protokolü imzalandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memurların maaş ve promosyon ödemeleri için Türkiye Halk Bankası ile protokol imzalandı.

Manisa Büyükşehir'de maaş protokolü imzalandı
30-03-2021 17:32
Google News
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Halk Bankası Bölge Müdürü Murat Erdoğan ve Manisa Şube Müdürü İsmail Karabay'ı makamında kabul etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memurlarının maaş ve promosyon ödemeleri için Türkiye Halk Bankası ile protokol imzalandı.
İmzalanan protokol ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memur olmak üzere toplam 1038 personelin maaş ve promosyon ödemeleri 3 yıl süreyle Türkiye Halk Bankası’ndan yapılacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ