USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EĞİTİM

Manisa'da yeni dönem için eğitim planı yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim alanındaki en önemli hizmetlerinden bir tanesi olan MABEM’lerde yeni dönem eğitim planlamasıyla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Manisa'da yeni dönem için eğitim planı yapıldı
26-03-2021 16:33
Google News
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, MABEM ilçe idarecileriyle yeni dönem eğitim planlamasıyla ilgili Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi.
MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, MABEM’in kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmaları, başarı durumunu grafiklerle katılımcılara anlattı. Yeni dönem eğitim planlamasında da birinci önceliklerinin çocuklara ve gençlere hayal ettikleri lise ve üniversite yolunda rehber olmak olduğunu belirten Tibukoğlu, özveriyle çalışmalarını sürdüren MABEM idarecileri ve eğitmenlerine teşekkür etti.
Toplantı sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, katılımcılara, ilçe kütüphanelerinde kullanılmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla önemli akademisyenler tarafından hazırlanan 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' adlı kitap setinden armağan etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ