USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Mardin'de atık sular yer altına alındı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Marsu), özel mülkiyet nedeniyle 5 yıldır çözülemeyen, boşa akan ve çevreye rahatsızlık veren atık suyu yer altına aldı.

Mardin'de atık sular yer altına alındı
30-01-2021 08:36
Google News

MARDİN (İGFA) - Mardin'de 13 Mart Mahallesi Sosyal Bilimler Lisesi ve civarında yerleşim alanlarının atık suları, özel mülkiyet sorunu nedeniyle 5 yıldır açıktan akarak çevreye kötü koku yaydığı gibi, sağlık sorunlarına da yol açıyordu.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın talimatları doğrultusunda Marsu, 5 yıldır çözülemeyen sorunu çözerek vatandaşların rahat nefes almalarını sağladı. Vatandaşın muvafakatini alan Marsu, bölgede 800 metrelik kanalizasyon şebeke döşeme çalışmalarına başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ