USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Siirt’te Kaçak Avcılığa Karşı Kararlı Mücadele: 23.766 TL Ceza Uygulandı

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı, kaçak avcılıkla mücadele kapsamında önemli bir denetim gerçekleştirdi.

Siirt’te Kaçak Avcılığa Karşı Kararlı Mücadele: 23.766 TL Ceza Uygulandı
17-02-2025 14:22
17-02-2025 14:24
SİİRT
Google News

Yapılan açıklamaya göre, Siirt'in Şirvan İlçesi kırsalında, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü Siirt Şefliği ile Jandarma ekipleri, av koruma ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor. Bu faaliyetler sırasında, ava kapalı alanda avlanan ve avcılık belgesi olmayan iki kişiye, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na aykırı hareket ettikleri için toplamda 23.766 TL idari para cezası uygulandı.

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, bölgedeki kaçak avcılıkla mücadeleye devam ederken, halktan 112 acil çağrı merkezi üzerinden ihbar yapmalarını bekliyor. Kaçak avcılıkla mücadelede uygulanan ağır cezaların yanı sıra, doğada yaratılan zararın geri dönülemez etkiler yaratabileceği vurgulandı. Yaban hayatını korumak amacıyla yasa dışı avcılığa karşı kararlı bir şekilde çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ