USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EKONOMİ

TürkTraktör'den yeni traktör ihracatı

TürkTraktör, Avrupa’da uygulamaya geçen Faz V emisyon standartları düzenlemesine uygun traktörlerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 

TürkTraktör'den yeni traktör ihracatı
13-04-2021 09:32
Google News

BURSA (İGFA)- Avrupa’da 2015 yılında ‘Yılın Traktörü Ödülü’nü kazanan New Holland T3F,  TürkTraktör Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilerek üretilen ‘yeni nesil çevreci motorlarla’ ve ‘yerli üretim’ damgasıyla Avrupa pazarına sunulmaya başlandı.

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Faz 3B ve Faz 4 emisyon seviyesinde gerçekleştirdiği öncü çalışmalarda olduğu gibi TürkTraktör’ün, Faz V emisyon seviyesi için ortaya koyduğu yerli motor çözümünde de sektörde öncü olmayı başardığını söyleyerek Şirketimiz, dünyanın çeşitli pazarlarında uygulanan son teknoloji emisyon gereksinimlerini karşılayabilecek bir mühendislik ve altyapı yatırımına sahip. Bu sayede, geniş bir yelpazede, ihtiyaçları karşılayan motor çözümlerimizle pazara yeni ürünler sunmaya devam ediyoruz” diye açıkladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ