SPOR

Galatasaray'ın şampiyonluk kupası Siirt'te taraftarla buluştu

Galatasaray, ligi şampiyon olarak tamamlamasının ardından, 24. şampiyonluk kupasını Siirt'teki sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşturdu.

Galatasaray'ın şampiyonluk kupası Siirt'te taraftarla buluştu
25-06-2024 11:00
25-06-2024 11:18
SİİRT

Siirt Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin Barden Otel'de düzenlediği şampiyonluk gecesine yoğun ilgi gösteren taraftarlar, kupayla fotoğraf çektirdi.

Doğu ve Güneydoğu Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Nusret Özdemir, bu tür etkinliklerle bölgeye her yıl güzellikler yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. Özdemir, Mauro Icardi'nin takıma katılmasıyla yeni neslin Galatasaray'a olan ilgisinin arttığını ifade ederek, Galatasaray'ın 25. şampiyonluk kupasının da ilk olarak Siirt'e getirileceğine inandıklarını söyledi.

Özdemir, "Ben de aslen Siirtliyim. Bu nedenle biliyorum ki burada daha önce Fenerbahçe ağırlıktaydı. Bunu da kırdık çok şükür, Galatasaray taraftarı her geçen gün daha da artıyor. Galatasaray şampiyon olduğu zaman tabi ki Siirt'te, Şırnak'ta, Batman'da ve Türkiye'nin her yerinde şampiyonluklar kutlandı. Özellikle Siirt'te kutlanması çok hoşumuza gitti. Siirt'te büyük bir coşku vardı, bunu gördük. Allah'ın izniyle bu devam edecek." dedi.

Bu kupanın ilk kez Siirt'teki taraftarla buluştuğunu ve Türkiye'nin birçok yerinde de sarı-kırmızılılarla buluşmaya devam edeceğini bildiren Başkan Özdemir, "Galatasaray'ın 25. şampiyonluğunda da yine o kupa önce Siirt'e gelecek. Buna inanın ve güvenin. Galatasaray önümüzdeki sezon da Allah'ın izniyle şampiyon olacak." şeklinde konuştu.

Siirt Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Yavuz Sezgin, ilk kez Galatasaray'ın şampiyonluk kupasının Siirt'te taraftarla buluşmasının heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Çocukların kupaya ilgisinin görülmeye değer olduğuna dikkati çeken Sezgin, "Şu an imkansızı başardık. Birçok kişi arıyordu, kupanın Siirt'e gelmesinin imkansız olduğunu belirtiyorlardı. Çünkü böyle bir şeye tanıklık etmemişlerdi. Gelecek yıl da şampiyon olduğumuzda inşallah kulüp başkanımız Dursun Özbek'in de katılımıyla 25. şampiyonluk kupasını yine Siirt'te göreceğiz." dedi.

Taraftar Halit Erdoğan, 24. şampiyonluk kupasına bu kadar yakın olmanın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu belirtti. Program, taraftarların coşkulu kutlamalarıyla sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER