
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Serbest Bölgesi'nde 7 ayrı üretim çeşitliğinde 77 fabrikanın yer aldığını ve yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlandığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bölgenin, Kayseri için büyük bir kazanım olduğunu çünkü Kayserili girişimcilerin artık üreterek 5 kıtaya ihracat yaptıklarını kaydetti.
Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Serbest Bölgesi'nde alternatiflerindenj dolayı ulaşım sorunu bulunmadığını söyledi.
Sanayide ve ekonomik büyümenin temelinde belediye yatırımlarının bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırımlarının bulunduğunu sözlerine ekledi.