YAŞAM

Siirt'te bazı esnaflar internet üzeri satışlarından dert yanıyor

Siirt'te bağ ve bahçe işlerinde kullanılan tarımsal malzemeler başta olmak üzere nalburiye ve hırdavat ürünlerin internet üzerinden sipariş edilmesi esnafı korkutuyor.

Siirt'te bazı esnaflar internet üzeri satışlarından dert yanıyor
22-06-2023 13:38
22-06-2023 13:41
SİİRT

Helvacılar Çarşısında tarımsal malzemeleri satan bazı esnaflar, son dönemde bağ ve bahçe işlerinde kullanılmak üzere satılan budama makası, budama testeresi, çim makası, kazma ve kürek, tırmık ve çaba gibi ürünlere artık kimsenin rağbet etmemesinden yakındı.

Ürünlerin daha çok internet üzerinden alındığını ve bunun da işlerini önemli ölçüde düşürdüğünü dile getiren üreticiler, fiyat etiketinin kendilerinde daha ucuz olmasına rağmen iş yapamadıklarını söyledi.

Siirt'te nalbur Ahmet Mithat Sarsılmaz ise belleme ve küçük çaplı tırmık, çivi dışında tarımsal ürün satamadıklarını dile getirerek, "Vatandaşlar internetten ürün alıyor.  Hem daha ucuz hem de iadesi olduğu için güven duyuyor. Biz de internette satış yapıyoruz ama beklediğimiz gibi değil. Hatta iş yerinde siftah edemediğimiz günler oluyor. Tarımsal aletlere hem rağbet azamdı hem de internet üzerinden satışları işlerimizi bitirdi."dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER